ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πρέπει πραγματικά να ελπίσουμε ότι θα είμαστε έγκαιρα έτοιμοι για το 2021»

Ντικ Πάουντ: Ολυμπιακοί Αγώνες είτε το 2021 στο Τόκιο, είτε καθόλου

Ξεκάθαρο μήνυμα για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων το 2021 στο Τόκιο, έδωσε ο Ντικ Πάουντ. Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, σε δηλώσεις του στο CBC τόνισε πως δύο μόνο μπορούν να είναι οι επιλογές για την διοργάνωση: είτε να γίνουν το 2021, είτε να μη γίνουν καθόλου! Ο Πάουντ θέλησε να τονίζει πως νέα παράταση δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, καθώς θα τιναχτούν όλα τα καλεντάρια των διεθνών ομοσπονδιών στον «αέρα», οπότε η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Βέβαια, γι’ αυτό πιέζουν και οι διοργανωτές Ιάπωνες.

«Οι Ιάπωνες έχουν πει ότι μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στον... αέρα για ακόμη ένα χρόνο, αλλά όχι περισσότερο. Πρέπει πραγματικά να ελπίσουμε ότι θα είμαστε έγκαιρα έτοιμοι για το 2021», είπε ο Καναδός «αθάνατος», που ζήτησε από τους αθλητές να κάνουν υπομονή.

«Ένας αθλητής μαθαίνει περισσότερα από τις ήττες, παρά από τις νίκες. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτό το γεγονός μπορεί να γίνει τον επόμενο χρόνο και να δώσει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να σας δει σε δράση. Θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και όλοι θα αισθανθούν καλά για το αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ προειδοποίησε ότι αρκετές διεθνείς ομοσπονδίες θα αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της αναβολής των Ολυμπιακών από την φετινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.