ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα να «καλπάζει»

Ολλανδία: «Φρένο» στα πρωταθλήματα από την κυβέρνηση έως 1η Ιουνίου

Τη στιγμή που η κεντρική κατεύθυνση των UEFA, FIFA και Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών είναι να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις για τη σεζόν 2019/20, η απόφαση της κυβέρνησης της Ολλανδίας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προοπτική ολοκλήρωσης της φετινής Eredivisie.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά την Τρίτη (31/3), ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, επεκτείνεται η απαγόρευση αθλητικών δραστηριοτήτων στη χώρα έως τις 28 Απριλίου, ενώ σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές ομάδες (όλων των αθλημάτων), το μέτρο επεκτείνεται μέχρι την 1η Ιουνίου.

Με απλά λόγια, το ολλανδικό πρωτάθλημα θα παραμείνει στο «ψυγείο» για τουλάχιστον δύο μήνες ακόμη, ελαχιστοποιώντας τα περιθώρια για την ολοκλήρωσή του. Αξίζει να επισημανθεί πως μέχρι το «lockdown» στην Ολλανδία, είχαν πραγματοποιηθεί οι 25 από τις 34 αγωνιστικές της Eredivisie κι απομένουν άλλες 9, οι οποίες είναι άγνωστο ακόμα αν θα καταστεί δυνατό να διεξαχθούν, με νέα χρονική παράταση για τον προσεχή Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.