ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε για τις φοροελαφρύνσεις

Πέτσας: Έρχεται περιορισμός στον αριθμό και το χρόνο των μετακινήσεων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι για τους ασυνεπείς και όχι για τους συνεπείς. Θα αποφασιστούν σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την σύσκεψη με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας.

“Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των μέτρων για τον περιορισμό μετακινήσεων που έχουν οριστεί”, ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των νέων μέτρων που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς θα αποφασιστούν σήμερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη σύσκεψη που θα έχει με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό, αλλά και τη διάρκεια των μετακινήσεων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κλείσιμο των διοδίων. Επανέλαβε ότι “η αυστηροποίηση των μέτρων θα έχει να κάνει με τους ασυνεπείς και όχι με τους συνεπείς”. Τέλος, επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε στην ουσία ότι επίκειται παράταση του καθεστώτος προστασίας της πρώτης κατοικίας καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν μπορούμε να λέμε στον κόσμο να μείνει σπίτι και να μην προστατεύουμε την πρώτη κατοικία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.