ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Υπάρχει κόσμος που το ζει πραγματικά και περνάει πάρα πολύ άσχημα»

Πρίντεζης: «Ήρωες είναι όσοι ζουν σε 40-50 τ.μ. με παιδιά, οι εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ και νοσοκομεία!»

«Τυχαίνει κι εμένα όλοι μου οι φίλοι και οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι να ζούνε σε μικρά διαμερίσματα με παιδιά μέσα. Και ένας από τους λόγους που δεν έχω στείλει αυτό το μήνυμα, stay home, που όλοι το έχουμε καταλάβει, είναι γιατί θα ήταν εν μέρει λίγο ειρωνικό. Υπάρχει κόσμος που το ζει πραγματικά και περνάει πάρα πολύ άσχημα, όταν έχει ένα, δύο και τρία παιδιά σε διαμέρισμα 40-50 τετραγωνικά. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πρίντεζης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Τους καταλαβαίνω απόλυτα και την προσπάθειά τους, όπως επίσης των νοσηλευτών και των γιατρών, και των ανθρώπων που δουλεύουν σε σούπερ-μάρκετ βέβαια, για να πηγαίνουμε εμείς να ψωνίζουμε κάθε μέρα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων, τους αξίζει σεβασμός και όχι απλά μια αφιέρωση στο πρώτο παιχνίδι. Δεν στέλνω μήνυμα “μένω σπίτι”, θα είναι κάπως ειρωνικό, γιατί εγώ έχω μεγάλο σπίτι.Ήρωες είναι αυτοί που με δύο και τρία παιδιά μένουν σε σπίτια 40 – 50 και 70 τετραγωνικών, αυτοί που δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ και στα νοσοκομεία», συμπλήρωσε ο έμπειρος φόργουορντ.

Οσον αφορά το μέλλον του εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Καταιγισμός ερωτήσεων. Τι να πω, ο στόχος μου είναι λίγο-πολύ γνωστός. Να έχουμε την υγεία μας, να προσφέρουμε όσο μπορούμε ακόμα. Μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, να κλείσω την καριέρα μου εδώ που το επιθυμώ πάρα πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα και πλάνα όταν γύρω σου γίνονται όλα αυτά. Δεν προσπαθώ να το αποφύγω, αλλά στο μυαλό μας βρίσκονται ο ιός και η κρίση, προσωπικά νιώθω άβολα να μιλάω για το μέλλον μου. Ξέρει ο κόσμος ποιο είναι το όνειρό μου. Μακάρι να έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, να την ευχαριστιέται ο κόσμος και να ξαναέρθουν επιτυχίες που το θέλουμε πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.