ΚΟΣΜΟΣ

Αναρρώνει στην επαρχία Hyangsan - Κάπνισμα, παχυσαρκία και υπερκόπωση τον «γονάτισαν»

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κιμ Γιονγκ Ουν! - Υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς

Στην αποκάλυψη ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δίνει μάχη για τη ζωή, έπειτα από εγχείρηση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη, προέβη το CNNi, επικαλούμενο πληροφορίες Αμερικανού αξιωματούχου με απευθείας γνώση των πληροφοριών αυτών.

Μάλιστα, δεύτερη πηγή με πρόσβαση στις απόρρητες πληροφορίες, είπε στο CNNi ότι οι ΗΠΑ ερευνούν ενδελεχώς αναφορές γύρω από την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα τα σενάρια για την υγεία του Κιμ οργίασαν όταν αυτός δεν παρέστη στους εορτασμούς για την επέτειο γενεθλίων του παππού του, στις 15 Απριλίου. Η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ήταν τέσσερις ημέρες πριν από τη γιορτή αυτή, σε κυβερνητική συνάντηση.

Ένας άλλος Αμερικανός αξιωματούχος είπε τη Δευτέρα στο CNNi ότι οι ανησυχίες για την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη είναι βάσιμες αλλά είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η ακριβής κατάστασή του.

Μία online εφημερίδα της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά στις 12 Απριλίου, λόγω «υπερβολικού καπνίσματος, παχυσαρκίας και υπερβολικής εργασίας» και έκτοτε βρίσκεται σε μια βίλα στην επαρχία Hyangsan όπου αναρρώνει.

Πηγή από τη Νότια Κορέα δήλωσε στο CNNi ότι οι κορυφαίοι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν στην κατοχή τους αναφορές για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να τις επιβεβαιώσουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.