ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το βίντεο

Σπανούλης: «Τα αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν σίγουρα οι τελικοί το 2012 και το 2013»

Τις back to back «μάχες» τίτλου για την κατάκτηση της κορυφής της Euroleague με τον Ολυμπιακό, το 2012 και το 2013, ξεχώρισε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Σπανούλης, ως τις αγαπημένες του αναμετρήσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012 στην Πόλη, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στον τελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (62-61), και το 2013 στο Λονδίνο είχε κάμψει την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης (100-88).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Euroleague:

«Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στην Euroleague ήταν σίγουρα οι τελικοί του 2012 και του 2013.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα να διαλέξω το καλύτερο παιχνίδι, γιατί υπήρχαν πολλά, τα τελευταία 7-8 χρόνια τουλάχιστον, γι’ αυτό επέλεξα τους δύο τελικούς που κατακτήσαμε την Euroleague και θα τους θυμάμαι για πάντα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο. Αυτές είναι οι αναμνήσεις που κρατάω, δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα είναι πάντα στο μυαλό μου.

Εγώ και οι συμπαίκτες μου, όλο το κλαμπ, οι οπαδοί και οι πρόεδροι όλοι ξέρουν τι περάσαμε για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ήταν το τελευταίο κομμάτι κάθε χρονιάς στην Euroleague και εμείς καταφέραμε να το πετύχουμε και έτσι πάντα θα θυμάμαι αυτά τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.