MEDIA

Τα highlights της εβδομάδας στην COSMOTE TV

Η συνέντευξη του υποψήφιου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στον JamesCorden(THELATELATESHOW) με θέμα τη διαχείριση της κρίσης του covid-19 από τον Πρόεδρο Τραμπ, το sci-fiδράμα του Ανγκ Λι «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, η θρυλική ιστορία του ανθρώπου πίσω από το αυτοκίνητο - μηχανή του χρόνου στο «BacktotheFuture» και το φεστιβαλικό «Το Αυγό», έρχονται αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTETVγια να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές που μένουν στο σπίτι.

Ο Τζο Μπάιντεν σχολιάζει την πολιτική Ντ. Τραμπγιατηναντιμετώπισητηςπανδημίαςτου covid-19 στο THE LATE LATE SHOW with JAMES CORDEN From His Garage

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είναι ο επόμενος καλεσμένος του JamesCordenστην βραβευμένη με Emmyσειρά THE LATE LATE SHOW with JAMES CORDEN From His Garage. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ομπάμα, ασκεί κριτική στην πολιτική που ακολουθεί ο Ντόναλντ Τραμπ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και παρουσιάζει στον διάσημο κωμικό το δικό του στρατηγικό πλάνο για τον covid-19, θέτοντας στην κορυφή της λίστας την ανάληψη ευθύνης, κάτι που όπως δηλώνει δεν έχει αναλάβει ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το επεισόδιο θα μεταδοθεί σήμερα, Παρασκευή 24/4 στις 19.30 στο COSMOTESERIESHD.

Ο Γουίλ Σμίθ έρχεται αντιμέτωπος με τον κλώνο του στο blockbusterGemini Man

Ο Χένρι Μπρόγκαν (Γουίλ Σμίθ) είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ο οποίος όταν αποφασίζει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση έρχεται αντιμέτωπος με την υπηρεσία του, η οποία επιστρατεύει τον νεότερο κλώνο του για να τον βγάλει από τη μέση. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με OSCAR Ανγκ Λι (Τίγρης και Δράκος, Η Ζωή του Πι), ενώ δίπλα στον Γουιλ Σμιθ βρίσκουμε τους Κλάιβ Όουεν και Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ. Η ταινία έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 26/4 στο COSMOTECINEMA 1HD(21.00, ζώνη blockbuster).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ: https://youtu.be/p8VDV3w1rng

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι ο θρυλικός αυτοκινητοβιομήχανος Τζον ΝτεΛόριαν

Την Παρασκευή 24/4 οι συνδρομητές της COSMOTETVθα έχουν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» την αληθινή ιστορία του θρυλικού αυτοκινητοβιομήχανου και ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας DMC (DeLoreanMotorCompany), μέσα από το βιογραφικό δράμα FramingJohnDeLorean. Ο Tζον Ζακάρι ΝτεΛόριαν έγινε διάσημος από τη δημιουργία του μοντέλου, DMCDeLorean, που χρησιμοποιήθηκε ως μηχανή του χρόνου στην κωμική τριλογία επιστημονικής φαντασίας «Επιστροφή στο μέλλον». Τον κεντρικό ρόλο υποδύεται ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Αλεκ Μπάλντουιν (22.00, Doc’ oclock).

Μυστήριο και ερωτισμός με φόντο τη μογγολική στέπα στο φεστιβαλικό «Το Αυγό»

Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Κινέζου σκηνοθέτη Γουάνγκ Κουανάν, το δραματικό φιλμ Το Αυγό (Öndög) μας μεταφέρει στην Μογγολική στέπα για την εξιχνίαση μιας πρωτοφανούς για την περιοχή δολοφονίας. Ένας νεαρός αστυνομικός καλείται να φυλάξει τη σκηνή του εγκλήματος για μια νύχτα, με τη συνοδεία μίας γυναίκας βοσκού. Απομονωμένοι στη στέπα, περνούν μαζί μία ερωτική νύχτα με αποτέλεσμα η γυναίκα να μείνει έγκυος. Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30/4 (21.00) στο COSMOTECINEMA 1HD (ζώνη RedCarpetPremieres).
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.