ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το φονικό...

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 63χρονος που σκότωσε το γιο του

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 63χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 32χρονο γιο του, ύστερα από οικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι όπου διέμεναν, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και πριν από τη μεταγωγή του ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως ζήτησε, για την πιστοποίηση τραυμάτων που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Για τον ίδιο λόγο, ο ίδιος μεταφέρθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, συνοδεία αστυνομικών, σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι και από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί για να διερευνήσουν τις συνθήκες του εγκλήματος, ενώ άμεσα συνελήφθη ο 63χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι καβγάδες φαίνεται πως ήταν συχνοί στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με το grtimes, ο δράστης του εγκλήματος, φέροντας σημάδια από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον γιο του, είπε στους αστυνομικούς πως είχε αγανακτήσει. Σε ήρεμο ύφος, αλλά φανερά αγανακτισμένος, φέρεται να τους είπε πως φοβόταν για την ζωή του, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας. «Δεν πήγαινε άλλο. Μας χτυπούσε εμένα και την γυναίκα μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του ο δράστης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.

Αυτόπτης μάρτυρας: «Το θύμα είχε ψυχολογικά προβλήματα»

Αλλος γείτονας περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως το πρόβλημα με τους καυγάδες υπήρχε για χρόνια, ενώ είδε τον πατροκτόνο να έχει εμφανή σημάδια από χτυπήματα που δέχτηκε από το παιδί του, πριν φτάσει στο σημείο να το σκοτώσει.

«Μίλησα με τον πατέρα, είπε ότι έγινε αυτό που φοβόταν, γιατί γινόταν συχνά αυτό το πράγμα. Υπήρχε πρόβλημα εδώ και χρόνια, ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνούσε ο άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Δεν ήμουν μέσα δεν γνωρίζω ακριβώς τα πράγματα, αλλά ξέρω ότι δημιουργούσε πρόβλημα το θύμα στην οικογένεια, αυτό συμβαίνει χρόνια, δεν είναι τώρα, είναι μια δεκαετία, μπορεί και παραπάνω, υπήρχαν καυγάδες», είπε αρχικά και περιέγραψε την εικόνα του 63χρονου στη συνέχεια.

«Έπαθα σοκ όταν τον είδα από το ξύλο που έφαγε. Πρέπει να τον έδερνε πάνω από είκοσι λεπτά, μισή ώρα για να τον κάνει έτσι. Ένας άνθρωπος δεν γίνεται το πρόσωπό του έτσι με δυο χτυπήματα και τρία. Πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο. Και δεν ξέρω τι έγινε και με τη σύζυγο μέσα, αν χτύπησε τη σύζυγο, απ' ό,τι ξέρω ήταν και η αδερφή του και το εγγονάκι του το μικρό, δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν το παιδί ήταν παρόν, αλλά ξέρω ότι ήταν και η κόρη του μαζί έχει ένα κοριτσάκι μικρό, γιατί ήταν και παππούς και την είχε και αδυναμία την εγγονή του πολύ», είπε στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.