ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Mήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει δριμύτερο»

Την πεποίθησή του πως το ποδόσφαιρο θα μπορέσει να «επιστρέψει» ακόμη πιο «δυνατό» μετά την πανδημία του κορωνοϊού, εξέφρασε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν σε μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της (πατρίδας του) Σλοβενίας. Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως με την πάροδο του χρόνου θα καταστεί εφικτό για να επιστρέψει κι ο κόσμος στα γήπεδο, νικώντας τον ιό Covid-19.

«Το ποδόσφαιρο υποφέρει πολύ, αλλά σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερο. Ο κορωνοϊός είναι κάτι τρομερό, αλλά δεν θα τα καταφέρει στη μάχη με το ποδόσφαιρο. Θα βγούμε από την κρίση. Τα πράγματα δυσκολεύουν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, αλλά λείπει το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση.
Το ποδόσφαιρο μεταδίδει θετική διάθεση και χαρά στον κόσμο. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτή η πανδημία θα τελειώσει το αγαπημένο μας άθλημα. Θα πάρει το χρόνο του, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα με το ίδιο πάθος και τα συναισθήματα», κατέληξε στο μήνυμά του ο Τσέφεριν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.