LIFESTYLE

Από τη... φουρτούνα του κορωνοϊού, σε πελάγη ευτυχίας ο Βρετανός πρωθυπουργός

Βρετανία: Πατέρας για έκτη φορά ο Μπόρις Τζόνσον!

Πατέρας για έκτη (!) φορά έγινε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, καθώς η σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με την οικογένεια του πρωθυπουργικού ζευγαριού να... μεγαλώνει!

Σύμφωνα με το CNN, η Κάρι Σίμοντς γέννησε αγόρι, σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, η μητέρα και το μωρό είναι σε καλή κατάσταση.

«Ο πρωθυπουργός και η κυρία Σίμοντς είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν τη γέννηση ενός υγιούς αγοριού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίς το πρωί. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό τα πάνε πολύ καλά. Ο πρωθυπουργός και η κυρία Σίμοντς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη φανταστική ομάδα μητρότητας του NHS», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνσον επέστρεψε στην Ντάουνινγκ Στριτ, μετά την περιπέτεια της υγείας του, εξαιτίας του κορωνοϊού, νοσηλευόμενος για πολλές ημέρες σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «St. Thomas» στο Γουεστμίνστερ.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ήδη πατέρας 5 παιδιών, ωστόσο αυτό είναι το πρώτο του παιδί με την Σίμοντς, με την οποία ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η Κάρι Σίμοντς ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τον Μπόρις Τζόνσον να την φιλά και έγραψε: «Κανονικά δεν θα έβαζα τέτοια πράγματα εδώ, αλλά ήθελα οι φίλοι μου να το μάθουν από μένα. Πολλοί από εσάς ήδη το γνωρίζετε, αλλά για τους φίλους μου δεν το ξέρουν ακόμη, αρραβωνιαστήκαμε στα τέλη του περασμένου έτους… και περιμένουμε ένα μωρό στις αρχές του καλοκαιριού».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα βγήκε το διαζύγιο του Βρετανού πρωθυπουργού με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία έχει δύο κόρες και δύο γιους.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, το πέμπτο παιδί του Μπόρις Τζόνσον γεννήθηκε το 2009 από τη σχέση του με την σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre. Αρχικά, ο Τζόνσον αρνήθηκε ότι είναι ο πατέρας της 11χρονης Στέφανι και δεν κατονομάζεται στο πιστοποιητικό γέννησης. Η σχέση του ωστόσο με την Macintyre αποκαλύφθηκε το 2013 μετά από μία μακρά δικαστική μάχη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.