Neo

Χέρι-χέρι περιέφεραν τότε τη δήθεν αγανάκτησή τους...

Έξω από τα δόντια τα λέει ο Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Ελενόπουλος, σε σχόλιό του με αφορμή την εκδήλωση μνήμης του περασμένου Σαββάτου, στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι της Marfin και το έμβρυο της μίας εξ αυτών.

«Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία της Marfin, το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού συστήματος της χώρας, περιέφερε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας, την ένδειά του, πολιτισμική, ηθική, αισθητική», σημείωσε ο κ. Ελενόπουλος, κάνοντας λόγο για ‘ειρωνεία’, ‘υποκρισία’, ‘ασχήμια’ και ‘ύβρι’ ακόμα και μπροστά στην τραγική απώλεια της ανθρώπινης ζωής.

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, επιδόθηκαν σε μια αντιπαράθεση εντυπώσεων, που καμία σχέση δεν είχε με το πραγματικό διακύβευμα της ημέρας, τους νεκρούς που υποτίθεται ότι θα τιμούσαν, αλλά και τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία», σημείωσε, τονίζοντας ότι μπορεί ο πρωθυπουργός να υποστήριξε πως ήθελε όλοι μαζί να τιμήσουμε τους νεκρούς, αλλά ακόμη δεν έχει επιδείξει την αναγκαία τόλμη και την απαραίτητη ευαισθησία, να ζητήσει συγνώμη για την τότε στάση του κόμματός του. Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, παρατήρησε ότι «νομίζει ότι διαφοροποιήθηκε από τον Πρωθυπουργό, τοποθετώντας απλώς την παρουσία του στον τόπο της τραγωδίας, σε διαφορετική ώρα στο ημερήσιο πρόγραμμα των δράσεών του».

Ο στενότατος συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας με νόημα ότι «χέρι – χέρι οι δυο τους, μαζί με τη Χρυσή Αυγή, περιέφεραν τότε τη δήθεν αγανάκτησή τους, καλλιεργώντας εύφορο έδαφος για να αναπτυχθούν με μεγάλη ευκολία, ακραίες αντιλήψεις, συμπεριφορές και να αναδειχθούν τα χειρότερα των ενστίκτων, γεγονός που τους τοποθετεί στο κάδρο της ηθικής και πολιτικής ευθύνης». Και γιατί; «Για να οικοδομήσουν κάποιοι πολιτικές καριέρες και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες», όπως χαρακτηριστικά τόνισε μεταξύ πολλών άλλων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.