Neo

Δεν ανακάμπτει, αλλά δεν πτοείται...

Καθηλωμένο στο 5% βρίσκεται το μεγάλο τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον δημοσκοπικά, το Κίνημα Αλλαγής. Αυτό προκύπτει και από νέα δημοσκόπηση, αυτή την φορά από την εταιρεία Prorata, που εμφανίζει στην πρόθεση ψήφου ναι μεν τρίτο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής (μετά τη ΝΔ με 40% και τον ΣΥΡΙΖΑ με 24%), πλην όμως με ποσοστό 5% να ισοψηφεί με το ΚΚΕ.

Και όμως, δεν φαίνεται αυτό να πτοεί την Χαριλάου Τρικούπη, που επιμένει... προγραμματικά και υποστηρίζει πως η υπεύθυνη αυτή τακτική της θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον και αυτοί μάλιστα δεν θα είναι δημοσκοπικοί, αλλά εκλογικοί. Ενδιαφέρον εύρημα πάντως, της ίδια δημοσκόπησης είναι η μεγάλη δημοφιλία του ευρωβουλευτή του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, που δεν φαίνεται να αρέσει καθόλου σε άσπονδους φίλους του στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Η Δημοκρατική Παράταξη χρειάζεται εθνικό προγραμματικό σχέδιο, νέο πολιτικό προσωπικό και τόλμη προώθησής του προεκλογικά και εφαρμογής του μετεκλογικά.

    Η Παράταξη είναι πολυκομματική. Ένας νέος φορέας με παραταξιακά χαρακτηριστικά χωρίς τους πολιτικούς εγωϊσμούς του παρελθόντος είναι επιτακτικής ανάγκης. Αν οδηγηθούν τα κόμματα του χώρου σε προεκλογικά τζατζαρίσματα για τα ποσοστά, το μόνο που θα καταφέρουν οι υπεύθυνοι είναι ο δημοκρατικός κόσμος να παραμείνει σπίτι του. Ο χώρος αυτοπαγιδεύεται.

    Όσον αφορά τον κ. Ανδρουλάκη εσωτερική πολιτική από τις… Βρυξέλλες δεν γίνεται. Πολιτική από… απόσταση είναι φυγομαχία. Τα πολιτικά σκάγια λαβαίνουν τους παρόντες. Οι υπόλοιποι κρύβονται…

    ΥΓ Είναι προφανές πως στην περίπτωση πρόωρων εκλογών εν μέσω πανδημίας δεν θα γίνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις! Ποια εκλογική ανάκαμψη όταν η εικόνα στα media θα δείχνει -αποκλειστικά- τον… απέναντι? Ο χώρος αυτοπαγιδεύεται.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.