Neo

Δεν μπορούμε να συζητάμε για συνεργασίες προεκλογικά

Σαφείς αιχμές κατά όσων στελεχών αποφασίσουν να ανταποκριθούν σε τυχόν πρόσκληση Μητσοτάκη σε έναν ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, άφησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, σημειώνοντας ότι όσοι αντιμετωπίζουν τους ανασχηματισμούς ως μεταγραφικές περιόδους στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν καμία σχέση με τα λαϊκά συμφέροντα και την πολιτική της ιδεολογίας και της ηθικής, όπως την όρισε το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου την μεταπολιτευτική περίοδο.

Αντιστοίχως, για όσους εκτιμούν ότι το Κίνημα Αλλαγής θα μπορούσε να συνεργαστεί εκ νέου με τη ΝΔ, ο κ. Καρχιμάκης σημείωσε ότι «όποιος μετά το λάθος της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, που το πληρώσαμε, συνεχίζει να πιστεύει ότι υπάρχει προοπτική για την κοινωνική πλειοψηφία σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα, δεν είναι καν προοδευτικός, όχι Σοσιαλδημοκράτης ή Σοσιαλιστής».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η απάντηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνέντευξή του στο ieidiseis.gr, ο Μιχάλης Καρχιμάκης υπήρξε σαφής : «Το θέμα των όποιων συνεργασιών, ειδικά με χώρους που θεωρούνται όμοροι, δεν μπορεί να συζητείται πριν από τη διενέργεια των εκλογών». Υποστήριξε, εξάλλου, ότι ακριβώς οι εκλογές είναι αυτές που θα δώσουν την όποια πιθανή απάντηση, μετά από θέσεις, συγκρούσεις και προγράμματα...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.