ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή τα υπαίθρια πάρτι στην πλατεία Αγ. Ιωάννου μετά τη λήξη της καραντίνας

Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής: «Φόβοι ότι θα συγκεντρωθούν πάνω από 1.000 άτομα το Σαββατοκύριακο!»

Ακόμη μία νύχτα έντασης επικράτησε χθες στην Αγία Παρασκευή, μεταξύ των εκατοντάδων ατόμων που είχαν μαζευτεί στην πλατεία Αγίου Ιωάννου (διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του χώρου από την κυβέρνηση ως μέτρο πρόληψης για τον κορωνοϊό) και δυνάμεων των ΜΑΤ, με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Ζορμπά, να εκφράζει φόβους για συγκέντρωση άνω των 1.000 ατόμων, το προσεχές Σαββατοκύριακο!

«Χθες το βράδυ παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων μετά τις εννέα η πλατεία δεν άδειασε. Έφυγαν μετά τις 23:00 ενώ ήρθαν και άτομα και από άλλες περιοχές μετά από διαδικτυακή πρόκληση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Ο Δήμος δεν μπορεί να πάρει μέτρα αστυνόμευσης, μόνο να καλέσει την αστυνομία», πρόσθεσε, εκφράζοντας παράλληλα τον φόβο του ότι την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο πιθανόν να μαζευτούν πάνω από 1.000 άτομα.

Ο ίδιος σημείωσε οι κάτοικοι είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι ζητήθηκε να κλείσει η πλατεία και θα σταματήσει η διακίνηση ναρκωτικών, ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει τους αρμόδιους φορείς πάνω από μία δεκαετία. «Εγώ ζητάω να υπάρχει αστυνόμευση μετά τις 21.00», τόνισε κλείνοντας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.