ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το βλέμμα στην Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής

Επιστροφή και στην... οργανωτική κανονικότητα

Μία ‘νέα μέρα’ ξημερώνει σήμερα για την Χαριλάου Τρικούπη, καθώς με την επιστροφή των ελεύθερων μετακινήσεων στη ζωή μας, αναμένεται να επιστρέψουν στο κλεινόν άστυ κορυφαία στελέχη του κόμματος που είχαν περάσει την περίοδο της καραντίνας στις περιφέρειές τους.

Και μπορεί να μην... μαζευτούν όλοι μαζί στον ίδιο χώρο, καθώς στην Χαριλάου Τρικούπη τηρούνται πολύ αυστηρά τα μέτρα προστασίας από την πανδημία (σ.σ. μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα τουλάχιστον, σε κάθε όροφο εμφανιζόταν κάθε μέρα ένα μόνο στέλεχος και η απαραίτητη γραμματειακή υποστήριξη), όμως η παρουσία τους εδώ θα δώσει την ευκαιρία της καλύτερης οργάνωσης προκειμένου να κλείσουν, ή έστω να δρομολογηθούν σειρά πραγμάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Για του λόγου το αληθές, με την επιστροφή των ελεύθερων μετακινήσεων, στο Κίνημα Αλλαγής επιστρέφει και η ενασχόληση με τις οργανωτικές διαδικασίες που εκκρεμούν ενόψει Συνδιάσκεψης. Ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, Στέφανος Παραστατίδης, έχει ήδη μιλήσει με όλους τους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής ανά την Επικράτεια, θέτοντας και το πολιτικό πλαίσιο που επιμένει στην αυτόνομη πορεία του κόμματος.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, όμως, αντίστοιχες επαφές -πιθανότατα μέσω τηλεδιάσκεψης σε πρώτη φάση- θα έχει και η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ανταλλάξει μαζί τους προτάσεις και σκέψεις στην πορεία προς τη Συνδιάσκεψη που εκτός μεγάλου απροόπτου, προγραμματίζεται για το φθινόπωρο. Για το τέλος του χρόνου μετατίθενται οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών, ενώ ακόμα αργότερα θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το Συνέδριο της Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής.

Στο μεταξύ, η Χαριλάου Τρικούπη δεν θα σταματήσει να καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για κάθε φλέγον θέμα, κυρίως δε για την Υγεία και την Οικονομία, αλλά και για άλλους τομείς, όπως η Παιδεία, η Κοινωνική Ασφάλιση, τα εργασιακά δικαιώματα κ.ο.κ., με στόχο να εκπροσωπήσει ξανά στην ‘νέα εποχή’ τους σύγχρονους μη προνομιούχους. Ιδιαίτερη σημασία, μάλιστα, για τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, έχει το γεγονός ότι όλες αυτές οι προτάσεις είναι αποτέλεσμα δουλειάς που ακολούθησε εκτενή διάλογο (σ.σ. έστω και μέσω τηλεδιάσκεψης) με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας και όχι κλειστές συσκέψεις αναρμόδιων στελεχών...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.