ΕΛΛΑΔΑ

Ίσως η «διαδρομή» του καυστικού υγρού προδώσει τη δράστη - Δεν πωλείται στην αγορά

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς έφτασε το οξύ στα χέρια της γυναίκας με τα μαύρα ερευνούν οι αρχές

Τη «διαδρομή» που έκανε το βιτριόλι για να φτάσει στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία στις 20 Μαΐου επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές.

Χθες, αστυνομικές πηγές -μετά τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους- υποστήριξαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως το θειικό οξύ (βιτριόλι) δεν πωλείται στην αγορά. Από εκείνη τη στιγμή, τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας επιχειρούν να «ακολουθήσουν» τη διαδρομή για το πως το καυστικό υγρό έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας. Οπως εκτιμάται, αυτό ίσως ήταν και το μοναδικό λάθος της δράστιδος, αφού θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε μόνη της και το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι να το προμηθεύτηκε.

«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Συνεχίζεται η μελέτη του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία προσεγγίζει με ιδιαίτερη διακριτικότητα τη νεαρή κοπέλα η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Προ ημερών είχε υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού η κοπέλα έχει εγκαύματα σε πολλά σημεία του σώματός της.

Εκτιμάται ότι όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυφορεμένης δράστιδος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.