ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστολή στον υφυπ. Αθλητισμού

ΕΠΟ: «Nα συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης τα ερασιτεχνικά σωματεία»

Επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με την οποία αιτείται να συμπεριληφθούν όλα τα ενεργά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της χώρας (ανέρχονται σε 2.599) στα μέτρα στήριξης των αθλητικών σωματείων.

Ο κ. Αυγενάκης, στην απάντησή του, σημειώνει ότι από νωρίς σήμερα το πρωί τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας και όλων των αθλημάτων, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Υπενθυμίζει, δε, ότι τα μέτρα στήριξης θα ενεργοποιηθούν, αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ τα κατατεθέντα δικαιολογητικά από κάθε ερασιτεχνικό σωματείο.

Παράλληλα, επισήμανε ο κ. Αυγενάκης προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι οι υπηρεσίες παραμένουν στη διάθεση των διοικήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων για αιτήματα λήψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ, ώστε στη συνέχεια να μπορούν να εγγραφούν και επίσημα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. «Βάζουμε τάξη στο ερασιτεχνικό σωματειακό αθλητικό τοπίο και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη» καταλήγει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.