ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβληματισμός στην κυβέρνηση για τον συνωστισμό μετά την άρση της καραντίνας

Γεραπετρίτης για πλατείες: «Αν χρειαστεί θα πάρουμε και νομικά μέτρα»

Με νομικά μέτρα απείλησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, όσους συνωστίζονται σε πάρκα και πλατείες, όπως στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, η οποία έχει... στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς είδαμε ακόμη και... «ντου» από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

«Προσπαθούμε να τηρούμε το αναγκαίο μέτρο σε ό,τι αφορά την καταστολή και καταλαβαίνουμε πως δεν είναι εύκολο να συγκρατηθεί ένας πληθυσμός που έχει και την ορμή της νεότητας», όπως τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν τα τελευταία βράδια.

«Η υπερσυγκέντρωση σε πλατείες και έξω από καταστήματα καταστρατηγούν τον νόμο και δεν βοηθούν στο να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας», υποστήριξε ο κ. Γεραπετρίτης και προανήγγειλε: «Θα παρέμβουμε με κάθε αναγκαίο μέτρο, έχω την πεποίθηση πως είναι μεμονωμένα φαινόμενα, όπως και οι διαδηλώσεις φορέων και συλλογικοτήτων».

Ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για βαθύτατα αντικοινωνικές συμπεριφορές που διακινδυνεύουν τη δημόσια υγεία και τόνισε πως είναι χρέος όλων απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες να μην υπάρξει οποιαδήποτε υποτροπή.

«Θα χρησιμοποιήσουμε ειλικρίνεια και πειθώ και αν διαπιστώσουμε ότι με αυτού του τύπου τις κινήσεις να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τα αναγκαία νομικά μέτρα για να ξεπεράσουμε τον όποιο κίνδυνο», προειδοποίησε τέλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.