Neo

Για γέλια και για κλάματα...

Την... οδύσσεια των παραστατικών για έξοδα κηδείας που δεν έχουν πληρωθεί επί δύο-τρία χρόνια περιγράφουν σε επιστολή τους προς τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ (με κοινοποίηση στον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τους βουλευτές, τον υπουργό Εργασίας και τα ΜΜΕ) τα μέλη του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, προτείνοντας μάλιστα να δώσουν εκείνοι τη λύση.

Σημειώνοντας ότι τα έξοδα κηδείας ύψους 37.401.600 ευρώ εκκρεμούν σε 46.752 ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ, με τα σχετικά παραστατικά να ταξιδεύουν σε τσουβάλια στην επαρχία, ώστε ‘να πάρουν τον αέρα τους’, όπως λένε, ο Πρόεδρος και η ΓΓ του Δικτύου, ρωτούν αν έχει αναρωτηθεί ο Διοικητής του ΕΦΚΑ αν πολλές οικογένειες δεν είχαν χρήματα και έθαψαν με δανεικά τους ανθρώπους τους, ή αν περιμένουν πώς και πώς τα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων προτείνει, αν και εφόσον ο ΕΦΚΑ αδυνατεί, να δημιουργήσει εκείνο το πρόγραμμα, ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση των παραστατικών και να πληρωθούν οι δικαιούχοι άμεσα. «Μόνο ντροπή, προκαλεί το συγκεκριμένο θέμα!! Ας μας πληροφορήσουν, οι εργαζόμενοι εκεί στην επαρχία, αν έφθασαν τα δικαιολογητικά... για να τα στείλουν πίσω, να δούμε τι θα γίνει με την συγκεκριμένη εκκαθάριση!!!», σημειώνουν, καταλήγοντας ότι πρόκειται για μία από τις ιστορίες αυτής αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης που είναι... για γέλια, αλλά και για κλάματα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.