ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγριο «κράξιμο» στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για την... ακραία φιλοκυβερνητική του στάση

Κεγκέρογλου σε Πορτοσάλτε: «Εχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους»

Επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε για αναφορές του κατά του Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν σήμερα, στις 28 Μαΐου του 1979, έκανε μέσω Τwitter ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασε στη ραδιοφωνική εκπομπή του πως η Ελλάδα με την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα μετατράπηκε από «γραφική» σε «κανονική» χώρα και άφησε αιχμές για τον ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Ο κ. Κεγκέργολου εντόπισε κάποιες «στοχευμένες» γνώμες του δημοσιογράφου για τον Ανδρέα Παπανδρέου που αποσκοπούν, όπως εκτιμά, στον διχασμό και επιτέθηκε εναντίον του με ανάρτηση στο Τwitter:
«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.