ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την ασυμπτωματική προϊσταμένη νοσηλεύτρια που βρέθηκε θετική στον ιό

Κορωνοϊός: Αρνητικό στον ιό όλο το προσωπικό του «Ευαγγελισμού»

Καλά είναι τα μαντάτα από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αφού τα τεστ για κορωνοϊό που έγιναν σε όλο το προσωπικό βγήκαν αρνητικά, μετά τον συναγερμό που είχε σημάνει από την ασυμπτωματική προϊσταμένη νοσηλεύτρια, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό.

Υπενθυμίζεται ότι η νοσηλεύτρια – προϊσταμένη του τμήματος Covid του «Ευαγγελισμού» είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, ύστερα από προληπτικά τεστ που έγιναν στο προσωπικό, εν όψει της μετακίνησής τους σε άλλη κλινική. Η εν λόγω νοσηλεύτρια δεν είχε κανένα σύμπτωμα και αμέσως αφότου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό τέθηκε σε καραντίνα το προσωπικό της συγκεκριμένης κλινικής, η οποία και απολυμάνθηκε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η νοσηλεύτρια υποβλήθηκε σε τρία επαναληπτικά τεστ τα οποία είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Αρνητικοί στον κορωνοϊό είναι και οι υπόλοιποι υγειονομικοί της κλινικής Covid του «Ευαγγελισμού». Πρόκειται για 30 εργαζόμενους οι οποίοι έλαβαν οδηγία να παραμείνουν στα σπίτια τους και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.