ΚΟΣΜΟΣ

Μεγαλώνει η τραγωδία στην ισχυρότερη χώρα του κόσμου - 2.333 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο, ξεπέρασαν το 1.2 εκατ. τα κρούσματα

Κορωνοϊός: «Εκτοξεύθηκε» ξανά ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ - Πάνω από 72.000 οι νεκροί

Συνεχίζεται η δίχως τέλος τραγωδία στις ΗΠΑ εξαιτίας της πανδημίας, που «ξεγύμνωσε» με αποκαλυπτικό τρόπο το ανεπαρκέστατο σύστημα υγείας και το απάνθρωπο πρόσωπο της ισχυρότερης χώρα του κόσμου, καθώς ο ημερήσιος απολογισμός των θανάτων πήρε εκ νέου ανοδική τροχιά έπειτα από τρεις ημέρες, με άλλους 2.333 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, το τελευταίο 24ωρο...

Την προηγουμένη, η χώρα -που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα παγκοσμίως- κατέγραφε τον χαμηλότερο απολογισμό του τελευταίου μήνα, 1.015 θανάτους, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Ρόμπερτ Κοχ, που ανανεώνονται συνεχώς.

Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού έφτασε πλέον τους 72.275 νεκρούς στις ΗΠΑ, αφού κατέληξαν επιπλέον 1.253 άνθρωποι μετά τον τελευταίο απολογισμό, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 1.237.761.

Την ίδια ώρα, πολλές Πολιτείες προχωρούν σε άρση των μέτρων, ενώ οι θάνατοι συνεχίσουν και αυξάνονται, με τα νεκροτομεία να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, ώστε να μεταφέρουν σε φορτηγά τα θύματα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.