ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Σύνταγμα ο ΓΓ του ΚΚΕ για τον συμβολικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Κουτσούμπας: «Στο ερώτημα "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;", εμείς απαντάμε Σοσιαλισμός!»

Στη συμβολική συγκέντρωση των εργαζόμενων, των Σωματείων του ΠΑΜΕ και άλλων ταξικών συνδικάτων στο Σύνταγμα, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς παρευρέθηκε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε:

«Αυτή την εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές, δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στην επόμενη μέρα κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Εμείς απαντάμε σοσιαλισμός.

Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, το λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την Υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό.

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά».

Νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, στον τόπο θυσίας των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν την 1η Μάη 1944, από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.