ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποιους άλλους αστέρες του «σήμερα» επιλέγει για το ένδοξο «χθες» ο θρύλος των Λέικερς

Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Giannis θα ήταν σταρ και στην εποχή μου!»

O θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ, ο ένας και μοναδικός Μάτζικ Τζόνσον, έπλεξε για ακόμη μία φορά το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποστηρίζοντας ότι ο «Greek Freak» είναι ένας από τους πέντε παίκτες του «σήμερα», που θα μπορούσαν να είναι σταρ και στη δική του εποχή!

Πρόσφατα, άνοιξε μία κουβέντα σχετικά με το αν οι σημερινοί παίκτες του NBA θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν πριν από 20-30 χρόνια, με τον Μάτζικ Τζόνσον να θεωρεί πως πέντε σταρ του «σήμερα» θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν και τη «χρυσή» εποχή του ΝΒΑ... «ΛεΜρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις και Γιάννης Αντετοκούνμπο», ήταν οι πέντε παίκτες που επέλεξε ο Τζόνσον, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Στίβεν Έι Σμιθ.

Ο Τζέιμς ήταν το πρώτο όνομα που επέλεξε ο Τζόνσον, ενώ συνέχισε τον Ντουράντ... «Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι αυτός ο τύπος μπορεί να σκοράρει σε οποιαδήποτε εποχή. Ο Στεφ Κάρι θα μπορούσε ακόμα να σκοράρει με τον τρόπο που το κάνει αυτή τη στιγμή», είπε ο Τζόνσον, συμπληρώνοντας ότι ο Ντέιβις και ο Αντετόκουνμπο «θα μπορούσαν σίγουρα να παίξουν στην εποχή που ήμουν εγώ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.