Neo

Με το βλέμμα στον Μανιάτη το Μαξίμου...

Οι προσεκτικοί και παρατηρητικοί αναγνώστες του Neo θα σημείωσαν ασφαλώς το γεγονός ότι ο Γιάννης Μανιάτης δεν συνυπέγραψε την κοινή δήλωση των Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Νάντιας Γιαννακοπούλου, Χαράς Κεφαλίδου και Απόστολου Πάνα με την οποία διέψευδαν το πρωτοσέλιδο της «Εστίας».

Στο εν λόγω πρωτοσέλιδο εμφανίζονταν να βρίσκονται στον... προθάλαμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εν όψει του σχεδιαζόμενου ανασχηματισμού. Ο Μανιάτης, λοιπόν, παρότι το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στο δημοσίευμα, δεν συνυπέγραψε τη διάψευση.

Τυπικά, υπάρχει αιτιολογία, αφού ο Μανιάτης δεν είναι βουλευτής για να συνυπογράψει τη δήλωση των «4». Ουσιαστικά, όμως, και στο Μέγαρο Μαξίμου αλλιώς αντιμετωπίζουν τους «4» και αλλιώς τον πρώην βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, καθώς ορισμένοι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη -από εκείνους που εισηγούνται επιμόνως νέο άνοιγμα στο πολιτικό Κέντρο- συνεχίζουν να έχουν στο «στόχαστρό» τους τον Γιάννη Μανιάτη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 10:15 20/05/2020

    Μακάρι να το αποφασίσει ο αξιόλογος πολιτικός. Μιας και στο ΚΙΝΑΛ δεν έχει πια να προσφέρει κάτι, ας το προσφέρει στον τόπο (γιατί έχει να προσφέρει) μέσω της συμμετοχής του στην κυβέρνηση. Δεν έχει πολλούς Μανιάτιδες στον πάγκο του ο Μητσοτάκης. Κι αυτός θα βγει κερδισμένος κι εμείς ως χώρα. Κι ας αφήσουμε τον Τζουμάκα να κυνηγά ανεμόμυλους

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.