ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

L' Equipe

Μένει στην Παρί Σεν Ζερμέν και του χρόνου ο Μπαπέ

Η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν, είναι και παραμένει τρομερά... δελεαστική για τον Κιλιάν Μπαπέ, ωστόσο, η κρίση απ’ την πανδημία του κορονοϊού κι όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο, τον οδήγησαν στο να κάνει... δεύτερες σκέψεις, αποφασίζοντας να παραμείνει οριστικά, μίνιμουμ για ένα χρόνο ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το τρομερά ασφυκτικό «πρέσινγκ» από τη «βασίλισσα».

Όπως αναφέρει η L’Equipe, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα μείνει στο Παρίσι και τη νέα σεζόν, όμως εξακολουθεί να μην δείχνει θετική διάθεση για να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί, που λήγει τι καλοκαίρι του 2022.

Κάτι που... διευκολύνει τα σχέδια της Ρεάλ, που έχει ήδη αποφασίσει να κάνει τη μεγάλη κίνησή της για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018, όταν η κατάσταση θα είναι πλέον απόλυτα... ώριμη για να «μετακομίσει» στη Μαδρίτη.

Κι ο Μπαπέ από την πλευρά του, όπως υποστηρίζει η κορυφαία γαλλική, αθλητική εφημερίδα, θεωρεί πως δεν θα ήταν «συνετό» να φύγει από την «ασφάλεια» που του παρέχει το περιβάλλον της Παρί Σεν Ζερμέν, πάνω σ’ αυτή την πολύ αρνητική συγκυρία και τα όσα θα φέρει τους επόμενους μήνες η πανδημία σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που έχει μεταφέρει ήδη προς τους εκπροσώπους του.

Την ίδια ώρα ωστόσο, η πίεση που του ασκεί εδώ και δύο μήνες η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, έχει αρχίσει να τον εκνευρίζει.

Μαζί με την προ δύο εβδομάδων ατάκα του αθλητικού διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, ο οποίος τόνισε πως «...προτιμώ να τον χάσω ως ελεύθερο σε δύο χρόνια, παρά να τον πουλήσω».

Και καταλήγει η L’Equipe, πως «...η μοναδική περίπτωση για να καθίσει ο Μπαπέ σε τραπέζι... διαπραγμάτευσης με την Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας, θα υπάρξει μόνο εάν η ομάδα του συμφωνήσει να μπει για υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης (σ.σ. buy-out) για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή για κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.