Neo

Οδηγίες Μπίστη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ...

Ο Νίκος Μπίστης ανήκει μεν στην Προοδευτική Συμμαχία, ωστόσο είναι σαφές ότι ο ίδιος θα ήθελε να δει να παίρνει σάρκα και οστά μία ευρύτερη προοδευτική παράταξη, που θα συγκροτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής.

Έτσι, με άρθρο του στο «Έθνος», ο Μπίστης προειδοποιεί τους συντρόφους του -«ένα κομμάτι της Αριστεράς», όπως χαρακτηριστικά λέει- ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ που υπήρξαν το 2012-2015. Μάλιστα, ξεδιπλώνει ξεκάθαρα τη σκέψη του για προγραμματική σύγκλιση μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Χαριλάου Τρικούπη, εκθέτοντας τη σκέψη του πώς μπορεί να «απαντήσουν» τα δύο κόμματα στα εκλογικά σενάρια που ανακινεί το Μέγαρο Μαξίμου.

«Είναι επείγουσα η άρση κάθε πολιτικού και ψυχολογικού εμποδίου πρώτα για την κοινή δράση και μετά για τη συμμαχία πάνω σε δεσμευτικό πρόγραμμα των προοδευτικών δυνάμεων», σημειώνει για τα δύο κόμματα, για να προσθέσει: «Την πρωτοβουλία οφείλει να την έχει η ισχυρότερη δύναμη. Με ειλικρίνεια και χωρίς ηγεμονισμούς. Η μικρότερη οφείλει να ανταποκριθεί. Επίσης με ειλικρίνεια και χωρίς μικρομεγαλισμούς. Απλά πράγματα. Τα απλά, βέβαια, είναι και τα πιο δύσκολα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.