ΕΛΛΑΔΑ

Τι υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Πανελλήνιες 2020: Πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών

Κρίσιμη είναι η τρέχουσα εβδομάδα για τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2020 που στοχεύουν σε ΣΕΦΑΑ (ΤΕΦΑΑ), Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, καθώς αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για την έναρξη των προπονήσεων, με πιθανότερο σενάριο την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι «αυτό που μπορούμε να πούμε, με όση σιγουριά μας επιτρέπουν τα δεδομένα, είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα, οι υποψήφιοι των ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών, κλπ., που πρέπει να κάνουν προπονήσεις σε αγωνίσματα, γιατί θα εξεταστούν σε αυτά στις Πανελλήνιες 2020, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις».

Στην ΚΥΑ που συνυπογράφει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο σημείο που αναφέρεται στις Πανελλήνιες 2020 τονίζεται:

«Από 18 Μαΐου, όταν πλέον θα έχουν ελεγχθεί και δοκιμασθεί οι διαδικασίες και οι συνθήκες λειτουργίας και όταν πλέον θα υπάρχει περισσότερη πληροφορία σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα διευρυνθεί σταδιακά η χρήση και σε σωματεία και σε υποψηφίους ανωτάτων σχολών (ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κλπ) που εξετάζονται σε αγωνίσματα αλλά και σε μεμονωμένους αθλούμενους πολίτες».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαυρωτάς ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η επαναλειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες), για το οποίο εξετάζει ειδικά μέτρα η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.