ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και το πρόωρο τέλος της Ligue 1

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ο τίτλος αφιερώνεται στους ήρωες της πρώτης γραμμής»

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφιερώνει τον τίτλο της Στους νέους ήρωες της ανθρωπότητας, «σε όλο το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και σε χιλιάδες επαγγελματίες πρώτης γραμμής που εργάζονται καθημερινά για να διατηρήσει τη Γαλλία σε λειτουργία», αφιέρωσε τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από το πρόωρο τέλος της Ligue 1 που αποφάσισε η γαλλική κυβέρνηση.

Αυτό αναφέρουν, σε σχετική τους ανακοίνωση, οι Παριζιάνοι, που χθες αναδείχθηκαν πρωταθλητές Γαλλίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, μετά την επικύρωση από το διοικητικό συμβούλιο της γαλλικής Λίγκας, της πρότασης της εκτελεστικής επιτροπής για την τελική κατάταξη των πρωταθλημάτων της Ligue 1 και Ligue 2, ύστερα από την προ διημέρου απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης, να παραταθεί το «λουκέτο» σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις (τουλάχιστον) μέχρι τον Αύγουστο.

«Μετά τη σημερινή απόφαση του French Professional Football League (LFP) να τερματίσει τη σεζόν 2019-2020, ο τίτλος Ligue 1 απονεμήθηκε στη Παρί ΣΖ. Αυτός ο τίτλος του 9ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου είναι αφιερωμένος από την Παρί ΣΖ σε όλο το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και σε χιλιάδες επαγγελματίες πρώτης γραμμής που εργάζονται καθημερινά για να διατηρήσει τη χώρα σε λειτουργία», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της, η γαλλική ομάδα.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παρί ΣΖ, δήλωσε: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτόν τον τίτλο Ligue 1 2019-2020 στο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και σε όλους τους καθημερινούς ήρωες στην πρώτη γραμμή των οποίων η δέσμευση και η αυτοθυσία για πολλές εβδομάδες έχουν κερδίσει τον βαθύτερο θαυμασμό μας. Κατανοούμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε τις αποφάσεις που έλαβε η γαλλική κυβέρνηση για τον τερματισμό του πρωταθλήματος. Η υγεία, όπως ανέφερε πάντα η κυβέρνηση, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, τον προπονητή, το τεχνικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου για την τεράστια δουλειά τους. Αυτό το τρόπαιο είναι μια ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά τους κάθε μέρα. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ελπίζω ότι αυτό το τρόπαιο θα φέρει λίγη ευτυχία και ελπίδα σε όλους τους υποστηρικτές μας, και τους είμαι ευγνώμων για την ακλόνητη υποστήριξή τους που συμβάλλει στην προώθηση της Παρί Σεν Ζερμέν Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την πίστη τους καθ' όλη τη διάρκεια και ανυπομονώ να γιορτάσω αυτόν τον τίτλο με όλη την οικογένεια Παρί ΣΖ όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες», ανέφερε στη σχετική του ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.