ΕΛΛΑΔΑ

«Τίποτα δεν πάει χαμένο...»

Πάτρα: Μήνυμα αγώνα παρά τη βροχή από τους ανθρώπους του πολιτισμού

Η βροχή που ξεκίνησε να πέφτει μετά τις 8:00 το απόγευμα στην Πάτρα... χάλασε το σύνολο των κινητοποιήσεων και τις δράσεις στις οποίες καλούσαν το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών, μαζί με άλλους φορείς και σωματεία από το χώρο του πολιτισμού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, αλλά και πάλι οι καλλιτέχνες... δεν πτοήθηκαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Από νωρίς ξεκίνησαν να μαζεύονται στην πλατεία Γεωργίου, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και αντιπροσωπία της Δημοτικής Αρχής. Ο καιρός δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν όλα όσα είχαν σχεδιαστεί, ωστόσο, έγινε σύντομη ομιλία από τον Γιώργο Πετρίτση, πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μουσικοί, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι του Πολιτισμού και της Τέχνης, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που πάρθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τις διεκδικήσεις του σωματείου.

Οι μουσικοί τραγούδησαν μαζί το τραγούδι «Τίποτα δεν πάει χαμένο», σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη και μουσική του Μάνου Λοΐζου, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.