ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το θέμα χρησιμοποιείται για την προώθηση άλλων σκοπών»

Πέτσας: «Αποδοκιμάζουμε τη φιέστα της Τουρκίας στην Αγία Σοφία»

Την αποδοκιμασία της κυβέρνησης προκάλεσε η φιέστα που ετοιμάζει σήμερα η Τουρκία στην Αγία Σοφία, ανήμερα της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, όπως υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Είναι ένα θέμα προς αποδοκιμασία γιατί πέραν των άλλων, έχει χαρακτηριστεί ως μουσείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται για την προώθηση άλλων σκοπών», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον ιστορικό ναό και πρόσθεσε ότι «παρακολουθούμε οποιαδήποτε πρόκληση, αλλά εμείς πάντα θα προάγουμε τις σχέσεις καλής γειτονίας με βάσει το διεθνές δίκαιο για να συμπληρώσει ότι η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά σε σχέση με την Τουρκία και λόγω της αντιμετώπισης της κατάστασης στον Έβρο τέλη Φεβρουαρίου, αλλά και της επιτυχούς αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο το σχέδιο διάθεσης των χρημάτων που θα πάρουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις για εκλογές στο μυαλό του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.