Neo

Πώς το ΚΚΕ «έσωσε» τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Marfin

Για όσους γνωρίζουν από πολιτικά παίγνια, είναι απολύτως καθαρό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την πρότασή του να παραβρεθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί το Σάββατο στην τοποθέτηση πλακέτας στη μνήμη των θανόντων στη Marfin, θέλησε να εγκλωβίσει τον Αλέξη Τσίπρα, τυμβωρυχώντας με αδίστακτο τρόπο σε βάρος της μνήμης τους.

Βεβαίως, δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας να εμφανιζόταν να ασθμαίνει πίσω από μία πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξ ου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στεφάνι την ίδια ημέρα, νωρίτερα από την προγραμματισμένη τελετή. Ωστόσο, ήταν σαφές ότι η απόφαση της Κουμουνδούρου θα ενεργοποιούσε τα διάφορα «γαλάζια» τρολ, όπως επίσης και πολλούς «γαλάζιους» κοινοβουλευτικούς, που περίμεναν στη γωνία για να «χρεώσουν» στον ΣΥΡΙΖΑ «αμηχανία» σε ό,τι αφορά τον θάνατο των συνανθρώπων μας στη Marfin.

Αυτό, όμως, θα γινόταν μόνο αν ο Αλέξης Τσίπρας εμφανιζόταν ως ο μοναδικός πολιτικός που δεν θα έδινε το «παρών». Ωστόσο, θα υπάρξει ένας ακόμη: ο Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει μέρος σε «διακομματικές φιέστες». Και κάπως έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα βρεθεί σε κατάσταση «απομόνωσης»...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΩΝ
    ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΤΗΣ MARFIN, ΤΥΜΒΩΡΥΧΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΠΩΣ – ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ???
    === Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ :
    Η ΑΛΗΤΕΙΑ.
    === Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ MATRIX24 ΕΙΝΑΙ :
    ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.