ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χυδαίες ύβρεις, fake news και μπόλικος κοινωνικός αυτοματισμός κατά των εκπαιδευτικών!

Προκλητικός Ψαριανός: «Οι εκπαιδευτικοί είναι άχρηστοι...»

Βρήκε και πάλι τρόπο να... δυσφημιστεί, «χύνοντας» για ακόμη μία φορά «δηλητήριο» -και μάλιστα ποτισμένο με μπόλικο... κοινωνικό αυτοματισμό- για τους εκπαιδευτικούς και εξαπολύοντας χυδαίες ύβρεις, ο άλλοτε βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, συνεργαζόμενος με το ΚΙΝΑΛ και προσφάτως υποψήφιος με την ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, συγκεντρώνοντας πλήθος αρνητικών σχολίων.

Με νέα του ανάρτηση στο twitter, o «γυρολόγος» του ελληνικού κοινοβουλίου, Γρηγόρης Ψαριανός, γνωστός για την... πολιτική του ασυνέπεια, ο οποίος έχει απασχολήσει αρνητικά ουκ ολίγες φορές με τις τοποθετήσεις του, έγραψε: «Είμαι ένας επαγγελματίας άχρηστος που ξεφτιλίζω το λειτούργημα, το οποίο ορκίστηκα να υπηρετώ. Απαιτώ όλο και μεγαλύτερη αμοιβή για όλο και λιγότερη –ας πούμε...- εργασία. Πως είναι δυνατόν να ανεχτώ "χαφιέδικες" κάμερες να δείχνουν πόσο άχρηστος είμαι...».

Μάλιστα, τη χυδαία του ανάρτηση συνοδεύουν και δύο φωτογραφίες... Αλλά, να, που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και τον πήρανε χαμπάρι... Διότι, η μία από τις δύο φωτογραφίες που επέλεξε για να υποστηρίξουν τις χυδαιολογίες του δεν προέρχεται καν από κινητοποίηση εκπαιδευτικών!!! Καραμπινάτος κοινωνικός αυτοματισμός και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή, εν όψει δηλαδή του πολυνομοσχεδίου στην Παιδεία, που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα!

Εξάλλου, την απέχθεια και το μίσος του για την εκπαίδευση την έχει εκφράσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια ο συγκεκριμένος, ο οποίος να θυμίσουμε ότι είχε δηλώσει για τον εαυτό του ότι είναι αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, αλλά «επιτυχημένος τουρίστας στα κόμματα».

Θλιβερό(ς)...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.