ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα με φασολάκια, ελιές και μουστάρδα

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα με φασολάκια, ελιές και μουστάρδα.

Υλικά

  • 220 γρ. φασολάκια
  • 1/3 κούπας κομμένες ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κούπα καλαμπόκι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο
  • 2 κ.σ. κόκκινο ξύδι
  • 2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
  • ½ κ.γ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τις ελιές, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, το ξύδι, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και δοκιμάζουμε.

Σε αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα φασολάκια για 3-4 λεπτά, μέχρι να γίνουν ζωντανά και κάπως μαλακά, αλλά τραγανά.

Σουρώνουμε τα φασολάκια και αμέσως τα βάζουμε σε παγωμένο νερό – σουρώνουμε και πάλι και στεγνώνουμε.

Ρίχνουμε τα φασολάκια στο μπολ με τα υλικά (βήμα 1) και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.