ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ

Σημαντικό βήμα η συμφωνία Μέρκελ-Μακρόν

Διπλή επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τις σοβαρές καθυστερήσεις της κυβέρνησης σε σειρά θεμάτων που θα στοιχίσουν στην Οικονομία και την χρήση... επικεφαλίδων αντί προτάσεων εκ μέρους της Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τίτλους χωρίς να έχει περιεχόμενο. Χρησιμοποιεί πολιτικές επιλογές ως επικεφαλίδες, χωρίς να έχει βάθος στις προτάσεις που καταθέτει. Αυτό το ζήσαμε και στη περίοδο της κυβερνητικής του πορείας και στο γεγονός, ότι έπρεπε να περάσουν 60 μέρες πανδημίας, για καταθέσει ένα πρόγραμμα που αφορά και την υγεία και την οικονομία», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όσο για τον πρωθυπουργό, υποστήριξε ότι έχει καθυστερήσει πολύ να ανακοινώσει τα μέτρα για την εστίαση και τον Τουρισμό, με χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να παραμένουν με τεράστια ζητήματα ως προς τη ρευστότητα. «Όλα αυτά χρειάζονται απαντήσεις, σοβαρότητα και σχέδιο που μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε δει από την κυβέρνηση», είπε.

Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη δεν μένουν σε αυτά. Σημειώνοντας ότι σήμερα έχουμε ένα βήμα για μία κρίσιμη αρχή για την επίλυση πολλών ζητημάτων στην ΕΕ, όπως περιγράφουν τη συμφωνία Μέρκελ-Μακρόν, τονίζουν ότι βρίσκεται σε κατεύθυνση που θυμίζει το ευρωομόλογο, που είχε βάλει από πολύ νωρίς, από το 2010 ακόμα, στο τραπέζι ο Γιώργος Παπανδρέου, από τη θέση του πρωθυπουργού τότε, ενώ επέμενε πολύ και η Φώφη Γεννηματά στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές για το θέμα το τελευταίο χρονικό διάστημα και καθώς φαίνεται, όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες στο Ευρωκοινοβούλιο, συμφωνούν στην κατεύθυνση του ευρωομολόγου. «Είναι προφανές ότι αυτό θα βοηθήσει την πραγματική οικονομία να πάρει μπροστά, ξεπερνώντας μια κρίση σαν αυτή του Κορωνοϊού, η οποία δεν στάθηκε σε σύνορα, αλλά αφορά όλο τον πλανήτη», λένε στην Χαριλάου Τρικούπη, δίνοντας το στίγμα της στάσης που θα κρατήσουν στο εξής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.