ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις στο Πέραμα για τη δημιουργία ΣΜΑ - Σκληρή ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

«Σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-Χρυσής Αυγής για να γίνει χωματερή στο παλιό νεκροταφείο Περάματος»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχέδιο για δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Παλαιό Νεκροταφείο, στο Πέραμα, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Περάματος να τάσσεται και αυτή απ' την πλευρά της ενάντια στην εν λόγω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι «θα ακυρώσουμε το έγκλημα στην πράξη».

Όπως υποστηρίζει, στην ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περάματος, η απόφαση πάρθηκε «με την πολύτιμη βοήθεια τόσο της ΝΔ όσο και της ΧΑ», κάνοντας λόγο για «στρατηγική ταύτιση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση των συμφερόντων και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων» και ότι «η προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ποια πραγματικά είναι στο Πέραμα», όπως επίσης και «η Χρυσή Αυγή και βέβαια η ΝΔ!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»:

«Με την πολύτιμη βοήθεια τόσο της ΝΔ όσο και της ΧΑ, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος η δημιουργία ΣΜΑ στο Παλαιό Νεκροταφείο, με τον παραπλανητικό τίτλο θέματος “Συζήτηση - ενημέρωση για τη λειτουργία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος στο χώρο του Παλαιού Νεκροταφείου και λήψη απόφασης για την οριστική της μετεγκατάσταση σε άλλο χώρο”.

Αφού δεν έφταναν οι ψήφοι της δημοτικής αρχής Περάματος ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών συνεργατών (παρατάξεις: Βοϊδονικόλα - ΝΔ, Προύντζος - ΝΔ, Δικαίος - ΝΔ, Τερζής - ΠΑΣΟΚ), συνέδραμαν διάφοροι καλοθελητές και φίλοι της δημοτικής αρχής! Πρώτος φίλος της δημοτικής αρχής ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών, η Χρυσή Αυγή που υπερψήφισε τη δημιουργία ΣΜΑ στο Παλαιό Νεκροταφείο. Ενώ και ο δημοτικός σύμβουλος από το συνδυασμό του Λαγουδάκου (ΝΔ), που συμμετείχε σε αυτήν τη fast track συνεδρίαση δεν καταψήφισε την εισήγηση της δημοτικής αρχής! Έτσι αφού όλοι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση, γράφτηκε ότι η απόφαση πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ!!!

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση το παραπάνω γεγονός. Είχαμε προειδοποιήσει από τις εκλογές το λαό του Περάματος ότι θα δημιουργηθεί μία νέα πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προωθεί όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις και τα επιχειρηματικά σχέδια! Όμως εδώ βγαίνουν δύο ενδιαφέροντα συμπεράσματα:

Η στρατηγική ταύτιση της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση των συμφερόντων και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τα συνθήματα της “Πράσινης Ανάπτυξης” και όσον αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και όταν πρόκειται για αποφάσεις που κρίνουν επιχειρηματικά σχέδια, όπως οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Η προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ποια πραγματικά είναι στο Πέραμα! Η Χρυσή Αυγή και βέβαια η ΝΔ!

Αναρωτιόμαστε τι γνώμη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η τοπική οργάνωσή του για όλα αυτά;».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.