Neo

Συμβολική περιοδεία της Προέδρου στη Θράκη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δεσμευθεί ότι θα ξεκινούσε τις ανά τη χώρα περιοδείες της από τη Θράκη, για δύο λόγους: πρώτον, επειδή αποτελεί τον γενέθλιο τόπο της μητέρας της και, δεύτερον, για να στείλει μηνύματα στην Τουρκία.

Ωστόσο, ο κορωνοϊός είχε... άλλα σχέδια και όσο διαρκούσε η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν ήθελε να δώσει λάθος μηνύματα στην ελληνική κοινωνία. Όμως, τώρα οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις ήρθησαν και, ως εκ τούτου, ήρθε η ώρα για την Πρώτη Πολίτη της χώρας να τηρήσει την υπόσχεσή της.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, λοιπόν, θα περιοδεύσει στη Θράκη από την Πέμπτη ως το Σάββατο, θα επισκεφθεί διάφορες πόλεις και παραγωγικές μονάδες, ενώ το πρόγραμμα της τριήμερης περιοδείας της θα είναι γεμάτο, με πολλές επαφές και επισκέψεις. Ταυτοχρόνως, το μόνο βέβαιο είναι ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα διανυκτερεύσει και στη Σταυρούπολη, εκεί όπου γεννήθηκε η μητέρα της. Τέλος, ενδιαφέρον θα έχει πόσο υψηλής έντασης μηνύματα θα επιλέξει να στείλει στην Τουρκία, με δεδομένη την τουρκική κινητικότητα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.