ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η τροπολογία για τη μετάδοση του μαθήματος δεν στηρίζεται σε κανένα παιδαγωγικό κριτήριο και θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών»

Συντυχάκης: «Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα του υπουργείου Παιδείας»

«Το κύριο αίτημα είναι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα του υπουργείου Παιδείας», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνη τη ρύθμιση για την ηλεκτρονική μετάδοση του σχολικού μαθήματος.

Μιλώντας στο «Κontra», ο κ. Συντυχάκης σημείωσε πως «το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας κάνει το σχολείο ανταγωνιστικό και το Λύκειο εξεταστική αρένα. (...) Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας και σαν τον κλέφτη φέρνει ένα καταστροφικό και άδικο νομοσχέδιο», ενώ για την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τη μετάδοση του σχολικού μαθήματος, υπογράμμισε ότι «δεν στηρίζεται σε κανένα παιδαγωγικό κριτήριο και θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών και έρχεται να διαταράξει τον ίδιο τον ψυχισμό των παιδιών, συμμετέχοντας σε ένα ριάλιτι, που καμία σχέση δεν έχει με τη σύγχρονη εκπαίδευση».

Για τον Τουρισμό, ο Μανώλης Συντυχάκης επισήμανε ότι «για τους εργαζόμενους είναι ένας εφιάλτης η κατάσταση που ζουν. (...) Οι μεγαλοξενοδόχοι τα προηγούμενα χρόνια γέμισαν τα σεντούκια τους, έκαναν επενδύσεις και επεκτάσεις και τώρα ζητούν κρατικό χρήμα αφήνοντας ξεκρέμαστους χιλιάδες εργαζόμενους. Το ΚΚΕ ζητά οι εργαζόμενοι να παραμείνουν στις δουλειές τους με διασφαλισμένα τα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.