ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τον κ. Μητσοτάκη τον ενδιαφέρει μόνο η πολιτική εκμετάλλευση  τραγωδίας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ καλύτερα να ακυρώσει την αυριανή υποκριτική παράσταση για την Marfin»

"Η χυδαιότητα και ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική εκμετάλλευση ακόμα και της τραγωδίας της Marfin", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της ανακοίνωσης της κυβέρνησης για την παραίτηση του Δημοσίου από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

"Δε φθάνει που επιβράβευσε τους τότε ιθύνοντες, που δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους εγκληματίες και να τους φέρουν αντιμέτωπους με τη Δικαιοσύνη, χρήζοντας τους σήμερα υπουργούς. Ενώ ετοίμαζε την επικοινωνιακή φιέστα με πρόσχημα τους νεκρούς της Marfin, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη άσκησε αναίρεση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καταδίκασαν τα Υπουργεία Εργασίας και Δημόσιας Τάξης για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων", συνεχίζει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ επισημαίνει ότι η "η ΝΔ δηλαδή όλο αυτόν τον καιρό μέχρι σήμερα είχε επιδιώξει τη μη καταβολή των αποζημιώσεων."

"Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε. Καλύτερα μαζί με την ακύρωση της αίτησης αναίρεσης μετά την κατακραυγή, να ακυρώσει και την αυριανή υποκριτική του παράσταση", καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ δηλαδή όλο αυτόν τον καιρό μέχρι σήμερα είχε επιδιώξει τη μη καταβολή των αποζημιώσεων.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.