ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάνει «χώρο» στο ρόστερ και το... μπάτζετ της η Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ!

Συζητάει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ο Γκριεζμάν!

Η επικείμενη απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Μάλιστα, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο διεθνής Γάλλος σταρ εξετάζει ήδη προτάσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ!

Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να συζητηθεί το θέμα της παραμονής του ή όχι στο «Καμπ Νου». Αν ο Γάλλος επιθετικός ικανοποιηθεί από τις εγγυήσεις που θα του δώσει η διοίκηση, ίσως τότε σκεφτεί την παραμονή του, αλλά το πιθανότερο είναι να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Premier League.

Κάνει χώρο για τον Λαουτάρο η Μπαρτσελόνα

Σημειωτέον, η διοίκηση της Μπάρτσα θέλει οπωσδήποτε να κλείσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 150 εκατ. ευρώ, αλλά λόγω των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας και της αναστολής της αγωνιστικής δραστηριότητας, δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα. Έτσι, προσανατολίζεται στην πώληση του Γκριεζμάν, αλλά κι άλλων παικτών ώστε να ανασάνει οικονομικά και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Ίντερ για τον Αργεντινό φορ!

Εξάλλου, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων (αν όχι μηνών), οι Ιβάν Ράκιτιτς, Αρτούρο Βιδάλ, Σαμουέλ Ουμτιτί, Νέτο, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, Φελίπε Κουτίνιο και Κάρλες Αλενιά, αναμένεται να είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.