Neo

Το Μαξίμου βάζει τέλος στην καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Την απόφαση να σταματήσει η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό που διεξαγόταν από τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, πήρε το Μέγαρο Μαξίμου.

Βεβαίως, με δεδομένο ότι ο κορωνοϊός δεν εξαφανίστηκε, η ενημέρωση δεν θα διακοπεί εντελώς. Αντιθέτως, θα παραμείνει τακτική, αλλά όχι... καθημερινή, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδημονεί να δώσει μία αίσθηση «κανονικότητας» στη χώρα – και αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει όταν όλοι κάθε απόγευμα στις 6:00 η ώρα κρεμόμαστε από τα χείλη του Σωτήρη Τσιόδρα.

Τούτων δοθέντων, η ενημέρωση θα διεξάγεται σε απευθείας μετάδοση κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες το υπουργείο Υγείας θα εκδίδει ανακοίνωση στις 6:00 – την ώρα της ενημέρωσης, δηλαδή.

Παράλληλα, μένει να φανεί τι θα γίνει ακριβώς με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων-διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας, αφού ως τώρα κάθε μέρα μόνο 5 η 6 δημοσιογράφοι υπέβαλλαν ερωτήσεις στους Τσιόδρα-Χαρδαλιά και τα διάφορα ΜΜΕ περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους ανάλογα με τη μέρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.