ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αφήνει ως παρακαταθήκη σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία

Τσίπρας για Κρεμαστινό: «Υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη και τη δημοκρατική παράταξη»

Ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινού εξέφρασε τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα εξαίρετο επιστήμονα και πολιτικό.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το κοινοβούλιο και τη δημοκρατική παράταξη.

«Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να διακρίνω το βάθος των γνώσεών του για την επιστήμη και τα ακαδημαϊκά ζητήματα, αλλά και την ειλικρινή του έγνοια για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στους δικούς του ανθρώπους», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΣΥΡΙΖΑ: Αφήνει ως παρακαταθήκη σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σημειώνεται ότι ο «εξαίρετος αυτός επιστήμονας και πολιτικός αφήνει ως παρακαταθήκη ένα σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία». «Ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού μας γεμίζει με θλίψη. Η διαδρομή του Δ. Κρεμαστινού στην πολιτική αλλά και στην επιστήμη χαρακτηρίστηκε από αξιοπρέπεια και προσήλωση στα καθήκοντά του. Καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Δ. Κρεμαστινός αγωνίστηκε κατά τη θητεία ως υπουργός Υγείας για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η αξία του οποίου φάνηκε και πάλι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας. Ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας και πολιτικός αφήνει ως παρακαταθήκη ένα σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.