ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για ποιο λόγο

Ξεκινάει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που όλος ο «οργανισμός» του Παναθηναϊκού, προσπαθεί να διαχειριστεί τα «απόνερα» της επιστολής Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη, με την οποία του προανήγγειλε ουσιαστικά το «διαζύγιό» τους στο φινάλε της εφετινής σεζόν, υπήρξε μία «παρουσία» στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (30/05), που δημιούργησε πολλά «ερωτηματικά».

Ο λόγος για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» και πέρασε κι αυτός τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, όπως έγινε με όλους τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχει ωστόσο, κανένα ενδεχόμενο απόκτησής του από το «τριφύλλι». Απλώς ο 29χρονος στόπερ, που τεθεί εδώ και μήνες εκτός ομάδας από το Αμβούργο κι έχει πάρει το «ελεύθερο» από τον γερμανικό σύλλογο για να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, αναζητούσε μία ομάδα προκειμένου να κάνει προπονήσεις για να παραμείνει «ενεργός» και όσο το δυνατόν περισσότερο «fit». Το επιχείρησε την περασμένη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ, αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Φερέιρα και γι’ αυτό επικοινώνησε με τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο έχει άριστη σχέση, ο οποίος του έδωσε το «ΟΚ» για να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά πρόκειται για «εξυπηρέτηση» προς την πλευρά του διεθνούς Έλληνα αμυντικού, με τον Παπαδόπουλο να ξεκινάει προπονήσεις από τη Δευτέρα (01/06) με τους «πράσινους», προκειμένου να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, μετά τα πάμπολλα προβλήματα τραυματισμών που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.