ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ζελέ ανανάς με γιαούρτι και αμύγδαλα

Μία εξαιρετική συνταγή για ζελέ ανανάς με γιαούρτι και αμύγδαλα.

Υλικά

2 κουτιά ζελέ με γεύση ανανά
2, 5 φλιτζ. νερό
1 ανανάς κομμένος σε κυβάκια
150 γρ. ανάλατα αμύγδαλα, ασπρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
1 γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

Διαλύετε το ζελέ σε 1, 5 φλιτζάνι καυτό νερό και ανακατεύετε. Όταν διαλυθεί καλά, προσθέτετε 1 φλιτζάνι κρύο νερό. Ρίχνετε τον κομμένο ανανά, καλά στραγγισμένο, και τα αμύγδαλα στο μισό ζελέ, το μεταφέρετε σε μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση και το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει. Χτυπάτε το άλλο μισό ζελέ με το γιαούρτι και το ρίχνετε πάνω από το μισο-πηγμένο ζελέ με τον ανανά. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες, μέχρι να πήξει καλά πριν το σερβίρετε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.