LIFESTYLE

Σε ηλικία 55 ετών

Αυτοκτόνησε ο μεγιστάνας, πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ

Αυτοκτόνησε ο γνωστός σκηνοθέτης Στιβ Μπινγκ, πατέρας του γιου της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, σε ηλικία 55 ετών. Ο Μπινγκ, του οποίου η καριέρα στην παραγωγή ταινιών ξεκίνησε όταν εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Στάνφορντ σε ηλικία 18 ετών, αφότου κληρονόμησε 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του και μεγιστάνα ακινήτων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτοκτόνησε.

Πήδηξε από τον 27ο όροφο κτιρίου - Είχε πάθει κατάθλιψη λόγω κορωνοϊού

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν πηγές στο TMZ, ο 55χρονος σκηνοθέτης, πέθανε πηδώντας από τον 27ο όροφο του ουρανοξύστη όπου διέμενε μετά από κατάθλιψη λόγω έλλειψης κοινωνικών επαφών κατά την διάρκεια του lockdwon λόγω κορωνοϊού.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε πως ερευνάται ένας θάνατος στην οδό 1.000 Santa Monica Boulevard, γύρω στη μία την Δευτέρα, αλλά δεν ανέφερε την ταυτότητα του ατόμου.

Ο Στιβ Μπινγκ υπήρξε ζευγάρι με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και είναι πατέρας του 18χρονου γιου της Ντάμιαν

Ο σκηνοθέτης, που είναι επίσης ιδρυτής της εταιρείας Shangri-La Entertainment και πιθανότατα περισσότερο γνωστός για τις επενδύσεις του σε ταινίες όπως οι «The Polar Express» και Beowulf», είχε στο παρελθόν σχέση με το διάσημο μοντέλο Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και είναι ο πατέρας του 18χρονου γιου της, Ντάμιαν. Κανείς από τους δύο, Ελίζαμπεθ ή Ντάμιαν, δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση για την τραγική είδηση.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, που ήταν πολύ καλός φίλος του Στιβ, έδωσε στην δημοσιότητα μια δήλωση, στην οποία αναφέρει: «Θα μου λείψει τόσο ο ίδιος όσο και ο ενθουσιασμός του, περισσότερο από όσο μπορώ να πω, και ελπίζω πως επιτέλους θα βρει την ηρεμία που αναζητούσε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.