Neo

Αποφασίζει αναδιοργάνωση των κομματικών ΜΜΕ ο Τσίπρας

Το ζήτημα της αναδιοργάνωσης των κομματικών ΜΜΕ τίθεται επί τάπητος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και, επί της ουσίας, θα πρόκειται για άλλη μία συζήτηση που θα διεξαχθεί επί του θέματος. Πάντως, αυτή τη φορά, όσα θα συζητηθούν είναι «ώριμα», αφού ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ανάγκη ενίσχυσης και αναδιοργάνωσης των ΜΜΕ του κόμματος, με δεδομένο ότι στον ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει ο προβληματισμός για το πόσο ετεροβαρώς «παίζουν» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να ανακατέψει την τράπουλα σε επίπεδο σχεδιασμών και προσώπων: μεταξύ άλλων, αναμένεται να αποφασιστεί η ενίσχυση της «Αυγής», αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», που θα υπάρξουν ανακατατάξεις και σε επίπεδο προσώπων. Επίσης, οι ιστοσελίδες «avgi.gr», «stokokkino.gr» και «left.gr» θα συγχωνευθούν σε μία, ευρείας επισκεψιμότητας σελίδα και, τέλος, θα δημιουργηθεί μία web-tv με ενημερωτικές εκπομπές.

Σημειωτέον ότι το ρεπορτάζ του Neo επιμένει πως όταν έρθει η ώρα να ανακοινωθούν τα πρόσωπα που θα «τρέχουν» τα ως άνω Μέσα ή που θα κάνουν εκπομπές σ’ αυτά -ειδικά στην ιντερνετική τηλεόραση- θα υπάρξουν... εκπλήξεις και μεγάλη συζήτηση...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.