ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά συναντήσεων με φορείς Εργαζομένων, δήμων και Περιφέρειας - Στις 19:30 η ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη

Διήμερη περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε Έβρο και Ροδόπη

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο και τη Ροδόπη πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με την διαρκώς εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, όπως και τα ζητήματα της μετατροπής του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση και της προστασίας εργαζομένων και αγροτών της περιοχής, που έχουν πληγεί.

Σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη όπου, ήδη από τις 9:30, πραγματοποιεί συνάντηση με τον αντιπεριπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, ενώ στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον διοικητή του νοσοκομείου, Βαγγέλη Ρούφο, και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στις 18:00 ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ενώ στις 19:30, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Φάρου, στην Αλεξανδρούπολη.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 18/6

Αύριο, Πέμπτη 18 Ιουνίου, ο κ. Κουτσούμπας θα μεταβεί στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου, όπου θα συναντηθεί, στις 10:00, με τον δήμαρχο Ορεστιάδας και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ, Βασίλη Μαυρίδη.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί, στις Καστανιές, με τον κοινοτάρχη, Σταύρο Τζιαμαλίδη, ενώ θα επισκεφθεί και στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής.

Στις 12:30 θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», στη Ν. Βύσσα.

Η διήμερη επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Θράκη ολοκληρώνεται στον νομό Ροδόπης, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αρριανών, Αμέτ Ριτβάν και με το ΔΣ του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης στη Φιλλύρα, ενώ στις 20:00 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, Κώστα Χαριτόπουλο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.