ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οργή Αλαφούζου για τις δηλώσεις Δώνη - Έντονη φημολογία ότι τον «τελειώνει» από τώρα

Δώνης: «Δεν υπάρχει πλέον υγεία στην ομάδα...»

Νέα -άμεσα και έμμεσα- «πυρά» κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πάντως δεν είπε κάτι που δεν είναι οφθαλμοφανές, εξηγώντας ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ότι δεν υπάρχει υγεία πλέον στην ομάδα για... προφανείς λόγους, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ήττα 3-0.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης μίλησε:

Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί: «Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη, υπάρχουν πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της. Αυτή η υγεία που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον, για λόγους που αντιλαμβάνεται ο καθένας. Όσο για το ματς, ήταν δύσκολο με πολλά λάθη από εμάς, το ισορροπήσαμε σε κάποια στιγμή αλλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».

Για τον Ινσούα: «Πρέπει να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Ο καθένας μπορεί να έχει νεύρα. Κυκλοφορούν φήμες ανυπόστατες. Όλα αυτά τα παιδιά που νιώθουν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα έχουν νευρικότητα η οποία επηρεάζει όλη την ομάδα».

Για τη συνέχεια των play off: «Είναι ένα δύσκολο διάστημα και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Σε αυτά τα επτά παιχνίδια που απομένουν θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός. Μπορεί κάποιος να βλέπει ότι δεν υπάρχει βαθμολογικός στόχος, αλλά όταν αντιπροσωπεύεις τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται να λειτουργείς έτσι. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να κοιτάμε τι κερδίσαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία των δύο ετών και νομίζω ότι πολλά παιδιά έχουν κερδίσει».

Για τις αποχωρήσεις παικτών στο τέλος του μήνα ή στο τέλος της σεζόν: «Σέβομαι όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που έχουν κάνει. Οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που αποφασίζουν και εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία στην επόμενη σεζόν και να φτάσει εκεί που προσδιορίζει το DNA του».

Εκνευρισμός Αλαφούζου για Δώνη και φήμες για ραγδαίες εξελίξεις

Τα όσα είπε με τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Δώνης και οι νέες βολές εις βάρος της διοίκησης του Παναθηναϊκού προκάλεσαν τον εκνευρισμό και την έντονη δυσαρέσκεια του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, είχε προηγηθεί η παρουσία του Δώνη στο "MEGA", εκνευρίστηκε με τον 50χρονο τεχνικό με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει εν όψει της επόμενης μέρας του Έλληνα τεχνικού στον πράσινο πάγκο.

Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες και ραγδαίες και να υπάρξει ακόμη και διαζύγιο τα επόμενα 24ώρα. Αν και αυτό ήταν σκέψη του μεγαλομετόχου και πριν μερικές εβδομάδες αλλά δεν προχώρησε.

Οι «πράσινοι» τη Δευτέρα έχουν ρεπό και η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τρίτη όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.