ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός Χαριλάου Τρικούπη βγαίνει η Φώφη Γεννηματά

Επενδύουν στην εξωστρέφεια

Στην εξωστρέφεια έχει αποφασίσει να επενδύσει πλέον το Κίνημα Αλλαγής, μετά το πράσινο φως της κυβέρνησης να μπει τέλος στην καραντίνα, αν και με νέους κανόνες στην καθημερινότητα όλων.

Με την Φώφη Γεννηματά να αποτελεί το ‘δυνατό χαρτί’ του κόμματος, όπως άλλωστε προκύπτει και από τις δημοσκοπήσεις, στο Κίνημα Αλλαγής έχουν αποφασίσει να ‘παίξουν φουλ επίθεση’ στο εξής, μεταφέροντας τη δουλειά τους και εκτός Χαριλάου Τρικούπη. Παράλληλα, πάντως, συνεχίζουν τις διαδικτυακές συζητήσεις ενόψει Συνδιάσκεψης, προκειμένου να ανοίξουν όλα τα μεγάλα θέματα και να κατατεθούν οι προτάσεις του κόμματος επ’ αυτών.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε ήδη τις δια ζώσης πλέον επαφές (σ.σ. αφού και κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν σταμάτησε τις επαφές της με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, πλην όμως αυτές γίνονταν με ψηφιακό τρόπο), με το εναρκτήριο λάκτισμα να δίνεται την προηγούμενη Πέμπτη, οπότε και συνάντησε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα στην κυβέρνηση για την ανάγκη στήριξης του κλάδου.

Για σήμερα Τρίτη, έχει προγραμματιστεί η επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συναντήσει κατ’ ιδίαν για πρώτη φορά μετά την εκλογή της στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε μία επίσκεψη που καθώς λέγεται δεν θα έχει μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά και ουσιαστικό, αφού επί τάπητος αναμένεται να τεθούν τα εθνικά μας θέματα, ενώ για αύριο Τετάρτη προγραμματίζεται η δεύτερη τηλε-εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής, αυτή την φορά βάζοντας στο επίκεντρο την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Από το πρόγραμμα της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, όμως, δεν θα λείψουν και επισκέψεις εκτός Αττικής, καθώς προγραμματίζεται ήδη να ταξιδέψει στο τέλος της εβδομάδας στη Ρόδο, προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού. Στενοί συνεργάτες της, μάλιστα, σημειώνουν ως ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και για κάποιου είδους κομματική διαδικασία στο νησί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.