ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Έγινε viral παγκοσμίως το... αμόκ της γατούλας

Επικό βίντεο: Γάτα παθαίνει... κρίση πανικού όταν πατάει στα πλήκτρα του πιάνου!

Να τι παθαίνεις όταν είσαι εκεί που δεν θα έπρεπε να είσαι! Αυτό ακριβώς υπέστη μία κακομοίρα γάτα, η οποία έπαθε... κρίση πανικού όταν επιχείρησε να κατέβει από το πιάνο του σπιτιού στο οποίο είχε σκαρφαλώσει, αλλά της βγήκε... ξινό και παράλληλα κατάφερε να γίνει viral!

Και αυτό διότι πατώντας στα πλήκτρα του πιάνου έπαθε... τρομάρα από τον αλλόκοτο ήχο του μουσικού οργάνου και της... κόπηκαν τα ύπατα!

Φυσικά, το βίντεο -που ανέβηκε στο TikTok- έχει γίνει viral, καθώς έχει πάνω από 6,6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο μόλις ημέρες, και πιθανότατα τραβήχτηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ. Στο απολαυστικό βίντεο, λοιπόν, η καημένη γάτα κάθεται αμέριμνη επάνω στο πιάνο, αλλά όταν επιχειρεί να κατέβει, παθαίνει το... σοκ της ζωής της, όταν περπατά επάνω στα πλήκτρα! Καθώς πατά τα πλήκτρα, βγαίνει μια δυσάρεστη μουσική, με την γάτα να τρομάζει και να πηδά από αριστερά προς τα δεξιά στην προσπάθειά της να κατέβει. Τελικά αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να κατέβει χωρίς να πατήσει τα πλήκτρα, αποφασίζει να τα πατήσει και να πηδήξει στο πάτωμα!

@froggieyy##TreatYourPet ##catsoftiktok ##cat ##kitty ##kitten ##music ##piano ##fyp ##funny ##lol ##cute

♬ original sound - froggieyy

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.